CAMERA PENTRU COPII CAMERA PENTRU COPII
ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ
NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE
CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO
TRANSPORT PENTRU COPII TRANSPORT PENTRU COPII
JOCURI ȘI JUCĂRII JOCURI ȘI JUCĂRII
PRODUSE PENTRU MAME PRODUSE PENTRU MAME
ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE
PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE

Transport pentru copii

 

Vehicule pentru copii

"Mama, tata, vreau o bicicleta!" Probabil ca fiecare parinte a auzit aceste cuvinte in viata lor.

Copiii, in special cei mici, sunt foarte activi, deoarece in fiecare secunda acestea analizeaza lumea inconjuratoare. Uneori, jucariile nu mai sunt suficiente pentru copii. Atunci vine momentul de cumparat copilului primul sau vehicul.

Orice copil, chiar si cel mai mic, poate gasi un articol de transport in magazinul nostru. Avem diverse jumpere amuzante si colorate, premergatoare interesante, in forma de masina. De asemenea, veti gasi diferite tipuri de leagane care pot fi instalate cu usurinta acasa.

Desigur, avem, familiare tuturor, bicicletele, scutere, role si skateboard-uri. Pe langa acestea, veti gasi si masini pentru copii, biciclete de echilibru si tricicluri.

Va recomandam in mod special sa mergeti la sectiunea „masini pentru copii”, unde veti gasi articole de transport pentru copii, convenabile atat pentru copil, cat si pentru dvs.

O bicicleta de echilibru este un vehicul excelent pentru copiii care au inceput recent sa mearga. Aceasta dezvolta bine abilitatile motorii generale si este, de asemenea, foarte distractiv de condus.

Avem si tricicluri, dar pe langa cele obisnuite, oferim si tricicluri pentru gemeni.

Desigur, vehiculele cu pedale pentru copii vor ramane probabil intotdeauna cele mai populare. Cu toate acestea, chiar si pentru acest tip de vehicule, apar diverse inovatii. Puteti cumpara vehicule cu pedale pentru copii, de la noi, nu numai sub forma unei biciclete, ci si a unei masini.

Pasionatii de masini se vad inca din copilarie! Aproape intotdeauna vine momentul in care copilul cere sa „conduca”, iar parintele nu-i poate explica ca este inca prea tanar pentru asta. Asadar, de ce sa va certati cand puteti cumpara o masina electrica pentru copil. Un astfel de cadou va provoca o intreaga furtuna de emotii si va fi amintit o viata intreaga. Iar daca totusi aveti dubii, puteti alege un cadou prin asortimentul nostru foarte larg de jucarii pentru copii. Suntem siguri ca veti ramane multumiti nu doar dv., ci si copilasul dv.

Vehicolele pentru copii sunt distractive, dar sunt si o recreatie pentru parinti!

In timp ce copilul trece prin vant, tot ce trebuie sa faceti este sa-l priviti cu zambetul pe buze.

Iar daca bebelusul dv. inca e prea micut, va recomandam sa atrageti atentia la asortimentul nostru de carucioare. Oferim carucioare pentru copii foarte calitative, la pret convenabil si cu livrare in toata tara.

Colorati copilaria copilului dvs.! Ajutati-l sa aleaga vehiculul perfect, comandandu-l de la noi. In plus, pe site-ul nostru web puteti utiliza serviciul „ajutor la selectarea cadourilor”. Este foarte usor si rapid!

Diono
Eddy Toys
Mega Bloks