CAMERA PENTRU COPII CAMERA PENTRU COPII
INGRIJIREA ȘI IGIENĂ INGRIJIREA ȘI IGIENĂ
ALIMENTAȚIE PENTRU COPII ALIMENTAȚIE PENTRU COPII
CARUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO CARUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO
TRANSPORT PENTRU COPII TRANSPORT PENTRU COPII
JUCARII PENTRU COPII JUCARII PENTRU COPII
PRODUSE PENTRU MAME PRODUSE PENTRU MAME
HAINE ȘI ÎNCALȚĂMINTE HAINE ȘI ÎNCALȚĂMINTE
Все для дома и семьи Все для дома и семьи

Scaune de alimentatie pentru copii

Cumpărați scaun de masa la Happy Baby

Alimentatia pentru copii joacă un rol important în vederea dezvoltarii normale a organismului, însă la fel e important și procesul de hrănire în sine. Mulți factori influențează procesul digestiv și unul dintre acești factori este postura corectă la masă. Din această cauză vă recomandăm să alegeți un scaun de masă dintre modelele noastre. Mai mult ca atât, deoarece copiii sunt extrem de neliniștiți și curioși, un astfel de scaun va fi o adevarată salvare din situație.

Magazinul nostru vă oferă o gamă largă de scaune de masă. Aici veți găsi nu numai scaune clasice, ci și scaune convertibile și chiar portabile. Apropo, avem si carucioare pentru copii la fel convertibile.

Tipuri de scaune de masa

Exista 3 tipuri de scaune de masă în magazinul nostru și anume: clasice, convertibile și portabile. Fiecare are propriile sale avantaje, iar decizia cu privire la care să cumpărați depinde de preferința dvs.

Scaun de masa clasic

În ciuda faptului că acesta este un scaun întreg, este destul de compact, puteți găsi cu ușurință un astfel de scaun în orice bucătărie, în plus, aceste scaune au o greutate relativ redusă, ceea ce facilitează deplasarea.
Aceste scaune sunt foarte stabile și sigure, centurile necesare sunt atașate în trei puncte, iar scaunul moale este foarte confortabil. De asemenea, unele dintre modelele noastre au mese detașabile și mânere de susținere.

Convertibile - scaun de masa multifunctional

Principalul avantaj al acestui tip de scaun de masă este versatilitatea sa. Al doilea avantaj important este durata de exploatare lungă. Acest scaun poate fi folosit din momentul în care copilul dumneavoastră stă deja până la vârsta școlară. Acest lucru este posibil datorită unui design special care vă permite să mutați sau să scoateți centurile de siguranță, masa și elementele de susținere.

În plus, scaunele convertibile sunt potrivite nu numai pentru bucătărie, ci și pentru zona de joacă. Este foarte convenabil pentru creativitate, de exemplu, pentru a sculpta sau a picta.

Mai mult, spătarele unor modele pot fi reglate, astfel încât copilul dumneavoastră să se poata odihni cu ușurință pe un astfel de scaun.

Scaun de masa portabil

Principalul avantaj al acestui scaun este funcția sa portabilă și dimensiunile reduse. Un astfel de scaun poate fi ușor transportat, de exemplu, la un restaurant sau într-o vizită. În plus, se va potrivi perfect într-un apartament mic. Aceste scaune se pliază foarte ușor, fiind ușor de depozitat. Un alt plus este că, comparativ cu alte tipuri de scaune de masă, acesta are un preț mic.

Mărci de scaune pentru bebeluși și beneficiile acestora

Scaunele din magazinul nostru provin exclusiv de la producători recunoscuți de milioane de mame și tați: Nuna, Joie, Chipolino, Baby Mix și alții. Principalele avantaje comune ale scaunelor de la acești producători sunt următoarele:

• Designul acestor scaune este foarte bine gândit, toate piesele sunt realizate fără colțuri ascuțite și acestea sunt ușor de îndepărtat.

  • Materialele utilizate sunt de înaltă calitate și ecologice;
  • Picioarele sunt de încredere, distanțate larg, au o lungime și rigiditate corectă;
  • Materiale moi, plăcute la atingere pot fi curățate cu ușurință. Acest lucru este deosebit de important, deoarece copiilor le place să mănânce singuri;
  • Fixare de încredere a centurilor;
  • Proiectare corecta a scaunului și a spătarului, ținând cont de anatomia copilului. Acest lucru este important deoarece poziția corpului afectează și digestia. Astfel, copilul va sta corect și relaxat, iar burta nu-i va face probleme;

Unele dintre produse sunt cu adevărat uimitoare. De exemplu, scaunul de hrănire a mărcii Nuna nu este doar un simplu scaun de hrănire, ci unul foarte puternic si durabil. Poate suporta pana la 100 kg!

Dorim să vă oferim nu numai calitate și funcționalitate, ci și un aspect atractiv în ceea ce privește produsele noastre. La noi veți găsi o paletă de culori foarte diversă. De asemenea, avem cele mai moderne și la modă scaune de alimentatie pentru copii din Chisinau. Veți fi încântați nu numai de produsele, ci și de prețurile noastre!

Mega Bloks