CAMERA PENTRU COPII CAMERA PENTRU COPII
INGRIJIREA ȘI IGIENĂ INGRIJIREA ȘI IGIENĂ
ALIMENTAȚIE PENTRU COPII ALIMENTAȚIE PENTRU COPII
CARUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO CARUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO
TRANSPORT PENTRU COPII TRANSPORT PENTRU COPII
JUCARII PENTRU COPII JUCARII PENTRU COPII
PRODUSE PENTRU MAME PRODUSE PENTRU MAME
HAINE ȘI ÎNCALȚĂMINTE HAINE ȘI ÎNCALȚĂMINTE
Все для дома и семьи Все для дома и семьи

Comode pentru copii(7)

Preţ
De la 10
Pînă la 100
Marcă
CAM
Veres
Tutti Bambini
Tip produsului
Comoda de infășat
Comoda
Numărul de cutii
4
3
7
Culoarea mobilierului
Patina Bej
Ivory
Alb/Fag
Alb/Sur
Cappucino/Alb
A arăta totul
A curăţa

 

Comoda pentru copii in Chisinau

Vă întrebați „Unde se poate de cumpărat comode pentru camera de copii in Chisinau?”. Desigur, la Happy Baby! Oferim o selecție largă de diferite comode pentru orice gust. Consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți o comodă cu măsurile potrivite pentru camera dvs.

Asortiment de comode la Happy Baby

Magazinul nostru oferă mai multe modele de acest tip de mobilier pentru camera copiilor:

 • Comoda ”Săptămâna”: o astfel de comodă este o achiziție excelentă. Nu este de mirare că are o astfel de denumire, deoarece este formată din șapte sertare identice și încăpătoare care alunecă ușor. Puteți pune în ea orice articole de igienă, haine, jucării și multe altele. De obicei, astfel de comode sunt alungite în sus, ceea ce le face să arate vizual mai compacte. Designul simplu, minimalist și schema de culori monocromatică a acestor comode se vor potrivi perfect oricărui interior.
 • Comoda de înfășare: o comodă de înfășare nu este doar un mobilier confortabil și spațios. Aceasta este o achiziție necesară pentru tinerii părinți. Designul este gândit în așa fel încât să fie convenabil să înfășurați sau să schimbați hainele bebelușului în orice moment. Blatul mesei cu bare de protecție este special echipat pentru aceasta, deoarece nu întotdeauna este la îndemână de schimbat hainele copilului în pătuț.
 • Comoda clasică: este o comoda relativ joasa, dar suficient de spațioasa. În cele trei sertare ale sale, puteți pune în mod convenabil tot de ce aveți nevoie pentru îngrijirea zilnică a copiilor. Aceasta este o comoda destul de simplă, care se va potrivi bine într-o cameră pentru copii.

   

Toate comodele pe care vi le oferim sunt trainice și durabile. Sunt proiectate în mod foarte detaliat și atent. Datorită colțurilor rotunjite, copilul nu se poate răni. Toate elementele sunt de încredere și proiectate pentru sarcini grele. Culorile sunt foarte plăcute și neutre: diverse tonuri de culoarea lemnului, precum și fildeș, și alb.

Cum să alegeți o comodă pentru camera copiilor?

 • În primul rând, merită să acordați o atenție specială materialului de fabricație, care trebuie să fie ecologic. Cel mai des pentru fabricarea acestui tip de mobilier, se folosește lemnul sau plasticul. Lemnul este mai natural și mai plăcut la atingere. Mai mult, acesta în sine arată frumos și elegant. Plasticul este inferior ca naturalețe, dar are și o serie de avantaje. Este ieftin și foarte practic. În plus, este foarte ușor de îngrijit, nu se deteriorează din cauza umezelii și diverselor produse de curățat de uz casnic. Așadar, totul depinde doar de preferințele dvs. personale.
 • Este important să acordați atenție lacului sau vopselei. Magazinul nostru oferă mobilier tratat cu materiale hipoalergenice.
 • Un alt punct important de luat în considerare sunt dimensiunile. Înainte de a cumpăra o comoda, este recomandat să luați toate dimensiunile necesare ale camerei. În acest context, este necesar de ținut seama de vârsta bebelușului. Astfel, puteți găsi o comodă potrivită după înălțime.
 • Lucrurile, obiectele și culorile din jur afecteaza dezvoltarea copilului, prin urmare, atunci când alegeți un mobilier, acordați atenție nu numai caracteristicilor funcționale, ci și culorilor.

   

Vom fi bucuroși să vă ajutăm să cumpărați sau comandați o comodă pe site-ul nostru. Contactați-ne și nu veți regreta!