CAMERA PENTRU COPII CAMERA PENTRU COPII
INGRIJIREA ȘI IGIENĂ INGRIJIREA ȘI IGIENĂ
ALIMENTAȚIE PENTRU COPII ALIMENTAȚIE PENTRU COPII
CARUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO CARUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO
TRANSPORT PENTRU COPII TRANSPORT PENTRU COPII
JUCARII PENTRU COPII JUCARII PENTRU COPII
PRODUSE PENTRU MAME PRODUSE PENTRU MAME
HAINE ȘI ÎNCALȚĂMINTE HAINE ȘI ÎNCALȚĂMINTE
Все для дома и семьи Все для дома и семьи

Scutece de unica folosința pentru bebeluși la cele mai bune prețuri in Moldova și produse conexe(8)

Preţ
De la 10
Pînă la 100
Marcă
ID
BabyOno
Pampers
Canpol
Dimensiunea scutecului
60/60
90/60
Curăţă

Pelinci de unica folosinta pentru bebelusi

Primele luni din viață a copilului sunt foarte dificile și uneori stresante pentru părinți. Mereu nu este suficient timp și energie, dar doriți foarte mult să vă bucurați de maternitate pe deplin. Doriți să petreceți timpul cu copilul dvs. în liniște și bucurie.

Pelincile de unică folosință sunt probabil una dintre cele mai bune invenții, alături de pampers pentru copii. Acestea sunt foarte utile și, de fapt, mult mai econome decât credeți. Pelincile de unică folosință pot fi utilizate în multe cazuri: cand schimbati scutece, în timpul băilor de aer, masaj sau spălare. În plus, pot fi utile în timpul călătoriilor, în vizită sau la sat, precum și la o programarea la medic.

Cu privire la economisire: spălarea continuă, uscarea și călcarea consumă o cantitate semnificativă de energie. Acest lucru este imperceptibil, dar dacă analizați, veți ajunge la concluzia că achiziționarea de scutece de unică folosință este mult mai profitabilă.

Compoziția pelincilor de unică folosință

În continuare, să vedem din ce sunt făcute pelincile de unică folosință:

  • Stratul exterior, de regulă, constă din polietilenă sau, mai simplu, din mușama. Acest strat protejează suprafața pe care așezați copilul;

  • Stratul care intră în contact cu pielea bebelușului este format dintr-o țesătură naturală care nu provoacă iritații și alergii;

  • Stratul absorbant, compus de obicei din celuloză, este complet inofensiv.

Pot exista mici variații în compoziția diferitelor pelinci, în funcție de producător. Cu toate acestea, toate îndeplinesc standardele medicale necesare.

Vara, astfel de scutece pot salva situația, deoarece pot fi folosite în locul scutecelor. Astfel veți salva bebelușul de erupții cutanate și disconfort. Acesta este un alt motiv pentru a comanda pelinci de unică folosință.

Avantajele pelincilor absorbante de unica folosinta

Pelincile absorbante de unică folosință pot deveni un lucru de neînlocuit pentru mame, deoarece au o mulțime de avantaje și proprietăți utile, inclusiv:

Puteți cumpara pelinci de unica folosinta in Chisinau din magazinul nostru. Oferim cele mai bune prețuri și servicii de calitate.

  • Pelincile noastre păstrează în mod fiabil umezeala în interior, păstrând pielea uscată a bebelușului;

  • Nu este nevoie să pierdeți timpul de spălare, uscare și călcare;

  • Indiferent cât de caldă este ziua, puteți uita de erupții și de alergii;

  • O soluție excelentă pentru vizita la medic;

  • Convenabile pentru utilizare în afara casei: de exemplu, în timpul plimbărilor, în natură sau în vizită, când nu este întotdeauna posibil de schimbat scutecul;