CAMERA PENTRU COPII CAMERA PENTRU COPII
ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ
NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE
CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO
TRANSPORT PENTRU COPII TRANSPORT PENTRU COPII
JOCURI ȘI JUCĂRII JOCURI ȘI JUCĂRII
PRODUSE PENTRU MAME PRODUSE PENTRU MAME
ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE
PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE

Asortimentul de mancare pentru copii

Hrana pentru copii de calitate înaltă la Happy Baby

Dragi mame, înțelegem cât de importantă este hrana, mai ales la o vârstă fragedă. Prin urmare, vă oferim o gamă largă de alimente pentru bebeluși. În magazinul nostru puteți cumpăra alimente pentru bebeluși, atât pentru nou-născuți, cât și pentru copiii mai mari. La noi veți găsi diferite formule de lapte de la cei mai buni producători. Lucram cu NAN, HiPP, Nutrilona si Humana. Aceste formule îndeplinesc toate standardele de calitate si nevoile copilului. Compoziția amestecurilor este determinată împreună cu medicii pediatri. În afară de aceasta, vă recomandăm să atrageți atenția și la scaune de masa pentru bebe, avem un asortiment larg și prețuri convenabile. 

Ce trebuie făcut dacă alăptarea naturală nu este posibilă?

Desigur, laptele matern este fără concurență, dar se întâmplă adesea că mama sa nu poata hrăni în mod natural. Cu toate acestea, nu disperați și nu vă faceți griji cu privire la copilul dumneavoastră. Formulele actuale conțin suficienți nutrienti, oligoelemente si vitamine pentru ca bebelușul să crească și să se dezvolte în mod normal. Pe langă faptul că amestecul uscat are o compoziție destul de asemănătoare cu laptele matern, acesta are o serie de alte avantaje.

  • Termen de valabilitate lung, ceea ce vă permite să cumpărați în stoc;
  • Ușor de pregătit;
  • Economie, în special în magazinul nostru.

Alăptarea la sân este cu siguranță foarte importantă, dar dacă din anumite motive aceasta nu este posibilă, formulele de lapte sunt o soluție excelentă. Avem formule cu care se poate de hrănit încă de la naștere.
Dar dacă totul este în regulă și hrăniți în mod natural, avem o altă ofertă pentru dvs. Alăptarea este un proces suficient de dureros. Vă oferim să facilitați procesul de hrănire, utilizând diverse mijloace auxiliare: tampoane de protecție, tampoane pentru sân, pompa și chiar o pernă de hrănire.

Mâncarea pentru copii de la Happy Baby este tot de ce are nevoie bebelușul dvs.!

De asemenea, în magazinul nostru, veți găsi o selecție largă de piureuri de - legume, fructe, fructe și lactate, și chiar carne și pește.
Piureul pentru bebeluși este foarte sănătos și sigur, și deoarece trece printr-o procesare mai intensivă, legumele sunt selectate mai riguros. În plus, acest aliment complementar are mult mai multe avantaje, inclusiv:

  • Termen lung de depozitare;
  • Economie de timp;
  • Ușor de depozitat și convenabil de luat pe drum;
  • Varietate de gusturi.

Un alt element important al dietei pe care îl veți găsi în magazinul nostru sunt terciurile. Nu degeaba există un citat dovedit de-a lungul anilor: „Mănâncă terci, vei crește mare și puternic!”

Copiii trebuie sa fie bucurați în fiecare zi. Și asta o puteți face nu doar cumparand jucarii pentru copii, ci si cu ajutorul dulciurilor sănătoase și a diverselor biscuiți pe care le veți găsi în magazinul nostru.

Ce bea bebelușul dvs. este, de asemenea, foarte important. Orice tip de apă nu e deajuns în acest caz. Oferim apă pentru bebeluși de la producătorul de încredere „Malysh”. Este perfect chiar și pentru cei mai mici copii. De asemenea, la noi veți găsi diverse sucuri si ceaiuri sănătoase și naturale.

Primele luni din viața bebelușului sunt cele mai importante, dar și cele mai dificile pentru mame. Magazinul nostru va fi bucuros să vă ajute să petreceți acest timp în confort. Puteți comanda mâncare pentru bebeluși de la noi în Chișinău și în toată Moldova cu livrare și la un preț avantajos.

Diono
Eddy Toys
TY
Ballu
Netex
Lukky
7DAYS
Mega Bloks
Alexis Baby Mix