CAMERA PENTRU COPII CAMERA PENTRU COPII
ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ
NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE
CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO
TRANSPORT PENTRU COPII TRANSPORT PENTRU COPII
JOCURI ȘI JUCĂRII JOCURI ȘI JUCĂRII
PRODUSE PENTRU MAME PRODUSE PENTRU MAME
ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE
PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE

Jucarii pentu copii in Happy Baby

Jocuri si jucarii pentru copii intr-un asortiment mare

Cu ce se asociaza copilăria în primul rând? Desigur cu jucăriile! Toți copiii din întreaga lume sunt jucăuși și curioși. Jucăriile nu sunt doar lucruri distractive. Cu ajutorul jucăriilor, copilul studiază lumea înconjurătoare.

Jucării nu pot fi niciodata prea multe. În plus, ce ar putea fi mai bun decât o jucarie în semn de cadou? Suntem mândri de sortimentul nostru. Aici veți găsi jucarii complet diferite, interesante și minunate, cat pentru cei mai mici, pe care le puteti atarna de carucior pentru copil, atat si pentru copii mai mari.   

Magazinul nostru oferă jucării din materiale de înaltă calitate și ecologice. La noi puteți cumpăra jucării pentru cei mici - diverse zornăituri, carusele pentru patuturi pentru copii, animale drăguțe din pluș și jucării amuzante pentru scăldat, astfel încât bebelușul dvs. să se bucure și să nu să se plictisească. Aceste jucării sunt la fel de adorabile ca și micuțul dvs.

Suntem bucuroși să vă prezentăm o colecție mare de jocuri educaționale – o varietate de jocuri de masă, puzzle-uri, precum și tot felul de jocuri interactive de interior și în aer liber. Jocurile și jucăriile noastre sunt trainice și durabile – chiar și dvs. puteți participa la jocuri împreună cu copilul dvs. și să vă amintiți de copilărie.

Beneficiile jocurilor educative pentru copii

Jocurile si jucariile educaționale contribuie foarte mult la dezvoltarea mentală a copilului. Astfel de jocuri au multe avantaje, vă sugerăm să vă familiarizați cu unele mai jos:

  • Dezvoltarea concentrării, deoarece copilului îi este propus să rezolve o anumită problemă, în care este necesar să utilizeze „instrumente” specifice.
  • Gradele variate de dificultate permit menținerea interesului pentru o perioadă lungă de timp. Astfel, îl învățăm pe copil, deja la o vârstă atât de mică, să găsească soluții nestandardizate în diferite situații;
  • Informațiile trebuie prezentate în moduri diferite, iar jocurile educaționale sunt perfecte pentru acest lucru. Aici veți găsi o intreagă varietate de jucării, cu detalii, desene sau modele;
  • Astfel de jucării dezvoltă perfect imaginația și acesta este un aspect foarte important al dezvoltării nu numai mentale, ci și spirituale.
  • Independența trebuie instilată din copilarie, lucru facilitat de jucării de dezvoltare. În viitor, va fi mult mai ușor pentru copilul dvs. să își pună cunoștințele în practică.

Învățarea într-un mod ludic și interactiv este plăcută nu numai pentru copii, ci și pentru adulți. Acesta este un alt argument în favoarea importanței și necesității de a cumpăra jucării educaționale. Avem o gamă largă de jucării pentru băieți și fete în magazinul nostru.

Cum să alegeți o jucărie pentru copilul dvs.?

În cazul în care copilul dvs., încă din copilărie, tinde spre ordine și îngrijire, vă recomandăm cu încredere să comandați o bucătărie sau o casă pentru copii, un carucior pentru păpuși sau seturi de legume și fructe-jucării. Dar dacă copilul dvs. este un adevărat rebel și inventator, sugerăm să alegeți un robot sau un set de construcții. Desigur, veți găsi și o varietate de mașini, avioane, elicoptere și cai ferate.

Copilul dvs. are probabil personaje de desene animate preferate. Bucurați-vă copilul și daruiți-i un vis mic sub forma unei figurine din desenele animate preferate a acestuia.

Imaginați-vă zâmbetul strălucitor de pe fața copilului dvs. când își va vedea jucăria visurilor. Puteți și ar trebui să comandati jucarii in Chisinau in magazinul nostru online. Oferim cel mai bun serviciu și livrare în toată Moldova.

Diono
Eddy Toys
Mega Bloks