CAMERA PENTRU COPII CAMERA PENTRU COPII
ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ
NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE
CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO
TRANSPORT PENTRU COPII TRANSPORT PENTRU COPII
JOCURI ȘI JUCĂRII JOCURI ȘI JUCĂRII
PRODUSE PENTRU MAME PRODUSE PENTRU MAME
ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE
PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE

Produse pentru îngrijirea și igiena copiilor la prețuri competitive în Moldova și produse conexe

Igiena si ingrijirea copilului

Ingrijirea si igiena bebelusului este cel mai important lucru pentru mame. Si acest lucru este firesc, deoarece ingrijirea copilului afecteaza direct sanatatea si siguranta acestuia. Cu toate acestea, modurile obisnuite nu vor functiona in acest caz.

Magazinul nostru ofera toate produsele de ingrijire necesare pentru bebelusul dvs. incepand de la nastere. Happy Baby va deveni un adevarat ajutor pentru dvs., indiferent de ce a-ti avea nevoie, fie ca sunt scutece pentru copii si pelinci sau accesorii pentru scaldat.
Apropo de scutece, fiecare mama va gasi scutece potrivite pentru copilul ei. Oferim scutece de la diferiti producatori si in diferite categorii de preturi. De asemenea, avem ambalari diferite. Un scutec este o necesitate pentru o tanara mama. Stim cat de ocupate sunt mamele, asa ca oferim servicii de livrare. Economisiti-va timpul pretios prin doar cateva clicuri.

Apropo de economisire, pelincile de unica folosinta sunt de fapt mult mai economice decat ati crede. Imaginati-va cate resurse sunt cheltuite pentru pudra de talc, spalare si calcare. In acest caz, astfel de pelinci sunt mult mai profitabile.

Pielea bebelusului este foarte delicata si sensibila. Este usor predispusa la iritatii si alergii, deci este foarte important sa alegeti cremele, pudrele si diferitele creme hidratante potrivite. Aici veti gasi totul pentru asta

Pentru a-l ajuta pe cel mic sa doarma linistit in timpul verii, trebuie sa aveti grija de protectia lui. Suntem bucurosi sa va oferim diverse mijloace de protectie impotriva tantarilor si insectelor. Acest lucru este foarte important, deoarece muscaturile de insecte pot dura mult timp pentru a se vindeca.

Ingrijirea adecvata a copiilor este imposibila fara plimbari, dar exteriorul pentru un copil este un mediu destul de agresiv. Acesta trebuie protejat de vant, frig si, de asemenea, de soarele stralucitor. In magazinul nostru veti gasi echipamentul de protectie necesar pentru acest lucru.

Toata bucuria vietii incape in zambetul unui copil! Va vom ajuta sa va asigurati ca intotdeauna sa fie zambet pe fata bebelusului dumneavoastra.

In afara de acestea, in magazinul nostru puteti gasi carucioare pentru copii foarte calitative, alimentatie pentru copii foarte variata si de-asemenea scune de masa pentru bebelusul dv. Avem un asortiment foarte larg de produse nu doar pentru ingrijirea copilului, ci si in genere pentru o viata a acestuia confrotabila.

 

Diono
Eddy Toys
Mega Bloks