CAMERA PENTRU COPII CAMERA PENTRU COPII
ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ
NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE
CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO
TRANSPORT PENTRU COPII TRANSPORT PENTRU COPII
JOCURI ȘI JUCĂRII JOCURI ȘI JUCĂRII
PRODUSE PENTRU MAME PRODUSE PENTRU MAME
ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE
PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE

A cumpăra haine pentru copii online

O îngrijire firavă şi protecţie sunt necesare bebeluşului din primele zile ale vieţii, deoarece nou-născuţii sunt predispuşi la diferite alergii din cauza nivelului înalt de sensibilitate practic la orice, ceea ce ţine de corp. De aceea primele lucruri pentru copii trebuie de ales cu grijă: ele trebuie să fie sigure, comode şi practice.

Dacă aveţi nevoie de haine pentru copii sigure şi practice în Chişinău, atunci bine aţi venit la noi, online magazinul Happybaby.md! La noi veţi putea găsi un asortiment vast de haine şi încălţăminte pentru toate categoriile de vîrstă la preţuri accesibile. Haine pentru copii ieftine în Chişinău, aceasta este posibil. De-asemenea la noi puteti cumpara pampers online si pelinci de unica folosinta cu livrare in toata tara. Absolut toate produsele noastre, indiferent de ce ati ales, fie imbracaminte sau scutece, fie alimentatie pentru copii sau carucioare pentru copii, sunt calitative si sigure.  

Ce fel de haine pentru copii online se poate de cumpărat pe Happybaby.md?

 • Bodi şi tricouri;
 • salopete;
 • încălţăminte împletită şi ciorăpiori pentru copii;
 • lengerie;
 • căciuliţe;
 • haine de zi cu zi;
 • pentru ieşire;
 • de sport;
 • pentru sărbători şi multe altele.

Hainele pentru copii moderne se confecţionează atît din materiale naturale cît şi sintetice. Cele mai solicitate pînze sunt: bumbac,in, lînă cu puţin adaos de sintetică pentru mărirea rezistenţei contra uzare. Cumpăraţi haine pentru copii ieftine în Chişinău de la producători autohtoni şi internaţionali în magazinul online pentru copii Happybaby.md.

Sfaturi la alegerea hainelor pentru copii

 1. Armonie între mărime şi vîrstă. Nu se recomandă a cumpăra lucruri mai mari destinate unei utilizări mai îndelungate, deoarece ele se uzează mai rapid şi încurcă la deplasarea liberă a bebeluşului. Cum de ales mărimea? Uitaţivă la etichetă. Pentru bebeluşi este indicată înălţimea recomandată.
 2. Hainele trebuie să fie din materie naturală cu conşinut minimal de sintetică. Vestimentaţia nou-născuţilor trebuie să fie alcătuită în mod primordial din lucruri din pînze naturale care sunt plăcute la atingere. Se poate cu puţin adaos de sintetică, ea ajută la mărirea duratei de viaţă a hainelor. Salopete, scurte şi alte tipuri de haine care nu intră în contact direct cu pielea copilului de asemenea se poate să fie confecţionată din materiale sintetice.
 3. Comoditate. Pînă la atingerea vîrstei de 3 ani, copii sunt îmbrăcaţi în mod primordial în haine moi cu o bună respirabilitate, higroscopicitate, fără cusături aspre. Lucrurile trebuie să se îmbrace şi dezbrace uşor, ceea ce este actual atît pentru nou-născuţi, cît şi pentru copiii care deja merg la grădiniţă.

Unde mai bine de cumpărat haine pentru copii online în Chişinău?

Cerinţele pentru hainele pentru copii sunt cu mult mai înalte decît pentru adulţi. Ea trebuie să păstreze căldura şi în acelaşi timp să îndepărteze umiditatea, să fie rezistentă impotriva uzării, să nu încurce la mişcare şi să corespundă vîrstei copilului. Anume astfel de haine pentru copii dumneavoastră le veţi putea procura în online magazinul Happybaby.md. Iar, ofertele promoţionale regulate vă vor permite să cumpăraţi lucrul care va plăcut cu reducere. Din varietatea de magazine de haine pentru copii în Chişinău, Happy.baby.md - rapid şi sigur.

Ca să înregistraţi comanda sau să primiţi o consultaţie gratuită, sunaţi pe numărul indicat pe site. Consultanţii noştri vor răspunde la toate întrebările şi vă vor ajuta cu alegerea.

Diono
Eddy Toys
Mega Bloks