CAMERA PENTRU COPII CAMERA PENTRU COPII
ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ
NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE
CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO
TRANSPORT PENTRU COPII TRANSPORT PENTRU COPII
JOCURI ȘI JUCĂRII JOCURI ȘI JUCĂRII
PRODUSE PENTRU MAME PRODUSE PENTRU MAME
ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE
PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE

Carucioare și scaune auto pentru copii

 

Scaune auto, cărucioare și accesorii pentru acestea

Carucioare pentru copii sunt extrem de necesare, deoarece aerul proaspăt este foarte important pentru dezvoltarea copilului. Cărucioele sunt ca patuturi pentru copii, deci ar trebui să fie confortabile, de înaltă calitate, sigure și durabile. Aceștia sunt factorii de care suntem ghidați atunci când alegem un produs pentru magazinul nostru.

Dacă aveți o mașină, atunci un scaun auto este obligatoriu. Siguranța copilului dumneavoastră este pe primul loc. Aici veți găsi o gamă largă de scaune auto pentru copii de toate vârstele. Scaunele auto din magazinul nostru sunt nu numai de înaltă calitate, ci și elegante. Dintre varietatea noastră, veți găsi cu siguranță un model potrivit gustului dumneavoastră.

Asortiment de cărucioare

Magazinul nostru prezintă o gamă largă de cărucioare: standard, convertibile și pentru gemeni. Puteți cumpăra cărucioare pentru nou-născuți, precum și cărucioare pentru bebeluși mai mari, la Chișinău de la noi. Suntem siguri că vă putem satisface gustul și dorințele, deoarece cărucioarele noastre sunt nu numai de înaltă calitate, ci și frumoase. Majoritatea cărucioarelor noastre sunt convertibile în scaune auto. Și aceasta este un aspect indispensabil pentru părinții-șoferi.

Cum se alege un scaun auto?

Dacă aveți deja un cărucior, puteți achiziționa un scaun auto separat.

Scaunele auto sunt de obicei împărțite în grupe după greutate, vârstă și tip:

  • Vârstă: oferim scaune auto pentru toate grupele de vârstă, adică de la 0+ pana la grupa III. Cu alte cuvinte, aici veți găsi scaune auto pentru copii de la nou-născuți până la 12 ani.
  • Greutate: din punct de vedere al greutății, grupurile variază între 13 și 36 kg. Cu scaunele noastre auto, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranță, deoarece scaunele sunt echipate cu centuri atașate în 5 puncte.
  • Tip: Există 3 tipuri principale de sisteme de siguranță pentru copii.

    Scaun auto pentru bebeluși – pentru cei mici. Este destinat copiilor care nu au învățat încă să se așeze singuri. Este conceput în așa mod încât unui copil foarte mic să-i fie cât mai confortabil posibil. Scaunul auto este echipat cu o curea de fixare căptușită și o protecție suplimentară în zona capului.

    Un înălțător este un dispozitiv special conceput pentru copiii mai mari. Arată ca un fel de suport și este potrivit pentru copiii de 5-6 ani.

    Scaune auto universale – aceste scaune sunt potrivite pentru mai multe grupe de vârstă simultan. Este o alegere excelentă și, la fel de important, destul de profitabilă. Proprietățile de transformare ale acestui scaun auto vă permit să îl folosiți mai mult decât altele, deoarece datorită caracterului său practic, îl veți putea folosi mai mult timp.

Accesorii

Pe lângă produsele de bază, vă recomandăm să aruncați o privire mai atentă la accesorii. Accesoriile simplifică și îmbunătățesc adesea utilizarea produsului principal. Da, se poate și fără ele, dar de ce să refuzați confortul? Este și mai plăcut cînd și prețul este tentant. Deci, dacă aveți deja un cărucior sau un scaun auto, vă recomandăm să achiziționați, de exemplu, o plasă de țânțari sau o manta de ploaie din material impermeabil. În plus, putem oferi diverse mijloace de protecție împotriva insectelor și a condițiilor meteorologice nefavorabile.

De asemenea, avem genți de plimbare foarte confortabile și spațioase, de diferite culori și forme. Pungile sunt echipate cu multe compartimente și buzunare pentru sticle, dulciuri, jucării și tot de ce aveți nevoie pentru o călătorie sau o plimbare confortabilă. Suntem încrezători că nu va fi dificil să găsiți geanta potrivită pentru dvs. In afara de toate, oferim un asortiment larg de alimentatie pentru copii si scaune de masa, la fel diverse jucarii pentru copii interactive si pelinci de unica folosinta care uneori va pot salva in timpul plimbarii sau vizitei la doctor.

Vă oferim să comandați un cărucior sau scaun auto de la Happy Baby. Vom efectua cu precizie și prompt comanda dvs., precum și o vom livra în cel mai scurt timp posibil! Contactați-ne, livrăm cărucioare în toată Moldova!

Diono
Eddy Toys
Mega Bloks