CAMERA PENTRU COPII CAMERA PENTRU COPII
ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ ÎNGRIJIRE ȘI IGIENĂ
NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE NUTRIȚIE ȘI ALIMENTARE
CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO CĂRUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO
TRANSPORT PENTRU COPII TRANSPORT PENTRU COPII
JOCURI ȘI JUCĂRII JOCURI ȘI JUCĂRII
PRODUSE PENTRU MAME PRODUSE PENTRU MAME
ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE ÎMBRĂCĂMINTE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE
PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE PENTRU CASĂ ȘI FAMILIE

Carucioare pentru copii

Happy Baby – cel mai bun magazin de carucioare in Chisinau!

Magazinul online Happy Baby vă prezinta o gamă largă de cărucioare pentru copii. În magazinul nostru puteți comanda atât cărucioare simple pentru copii, cât și cărucioare convertibile, care pot fi ușor convertite în scaune auto pentru bebeluși. Acest tip de cărucioare sunt perfecte pentru cei care nu se pot despărți de bebelușul lor nici pe o secunda.

De asemenea, avem carucioare foarte confortabile și durabile pentru fericiții părinți de gemeni.

Magazinul nostru funcționează cu producători de încredere și de top, precum Nuna, Joie, Chipolino și Kinderkraft. Cărucioarele pentru copii de la acești producători se disting prin materiale moderne și inofensive, iar prețul lor poate surprinde plăcut pe oricine. De asemenea, sunt realizate pe baza celor mai noi tehnologii și prin soluții de design inteligente. Carucioarele acestor mărci sunt concepute ținând seama de toate cerințele în ceea ce privește calitatea și, desigur, funcționalitatea. Aceste carucioare pentru copii sunt durabile și, prin urmare, sigure. Iar siguranța este cel mai important lucru, mai ales la aceasta vârstă fragedă.

Majoritatea acestor cărucioare au mai multe funcții de reglare, de exemplu până la 5 poziții a spătarului. Pentru a vă asigura confortul, sistemul de reglare al acestor cărucioare a fost gândit până în cele mai mici detalii. În plus, cărucioarele acestor mărci garantează o durata lungă de expluatare.

In afara de carucioare, va sfatuim sa atrageti atentia si la pelinci de unica folosinta, deoarece acestea va pot ajuta mult in timpul plimbarii sau vizitei la medic.

Asortimentul magazinului online Happy Baby

Magazinul nostru are o gamă foarte largă de tot felul de cărucioare pentru bebeluși. Dorim să vă prezentăm următoarele tipuri de cărucioare:

Carucioare standard

Dacă bebelușul dvs. are mai mult de șase luni, este timpul să cumpărați un cărucior, deoarece de obicei la această vârstă, copiii pot sta fără probleme. Cărucioarele au multe avantaje. Iată câteva dintre ele:

 • Datorită materialelor utilizate, greutatea acestor cărucioare este mică și sunt foarte confortabil de utilizat;
 • Particularitățile mecanismului acestor cărucioare le permite să fie destul de compacte atunci când sunt pliate. Astfel sunt foarte convenabile pentru depozitare;
 • Roțile din față sunt proiectate pentru a oferi manevrabilitate maximă;
 • Unul dintre principalele avantaje este capacitatea de a regla spătarul astfel încât bebelușul dvs. să fie mereu confortabil;
 • De asemenea, cel mai adesea aceste cărucioare sunt echipate cu coșuri de cumpărături spațioase.

Carucioare pentru copii 2 in 1 si 3 in 1

Principalul lucru prin care cărucioarele din această categorie sunt remarcabile este versatilitatea lor. Acestea combină atât coșul pentru bebeluș, cât și un cărucior. Prin urmare, sunt potrivite atât pentru nou-născuți, cât și pentru copiii mai mari. Aceste cărucioare au multe avantaje, în special următoarele:

 • Unul dintre elementele principale ale căruciorului este șasiul. Este echipat cu un sistem de frânare bun.
 • Roți cu anvelope de înaltă calitate și manevrabilitate buna;
 • Partea din spate a căruciorului este reglabilă;
 • Căruciorul este proiectat în cel mai bun mod și este echipat cu bare de protecție înalte. De asemenea, unele modele au un mâner confortabil și durabil. In plus, acesta este fixat suficient de înalt, ceea ce este foarte convenabil pentru mamă;
 • Potrivite pentru orice vreme, majoritatea modelelor sunt echipate cu huse detașabile și impermeabile transparente.

Cum să alegeți un carucior pentru gemeni?

Astfel de cărucioare sunt puțin mai complicate ca design, deci atunci când alegeți, este important să acordați atenție celor 3 factori:

 • Dimensiunile căruciorului: atunci când cumpărați un astfel de cărucior, este important să luați în considerare dimensiunile ușilor dvs. sau, de exemplu, portbagajului. În același mod, trebuie să acordați atenție greutății căruciorului;
 • Un alt factor este perioada anului. În acest context, acordați atenție tipului de roți;
 • Al treilea, dar nu ultimul factor este tipul de carucior. Un carucior pentru gemeni poate fi de mai multe tipuri. În acest caz, vorbim despre poziția scaunelor, acestea pot fi unul lângă altul sau unul în fața celuilalt.

Fără îndoială, cel mai important lucru într-un cărucior pentru copii este practicitatea, dar să nu uităm și de stil. Cărucioarele din magazinul nostru sunt diferite, dar au un lucru în comun – designul modern și paleta de culori minunată. Frumosul ne înconjoară peste tot și chiar și căruciorul pentru bebeluși poate fi un obiect de estetică. Este mult mai plăcut să folosești nu numai un lucru confortabil, ci și frumos în același timp. Caruciorul, apropo, poate fi si mai frumos, cat pentru mama, atat si pentru copil. Si o puteti face cumparand jucarii pentru copii, care le puteti frumos atarna de carucior in fata copilului.

Comandați căruciorul perfect la Happy Baby! Livrăm rapid și cu cele mai bune condiții.

Diono
Eddy Toys
TY
Ballu
Netex
Lukky
7DAYS
Mega Bloks
Alexis Baby Mix