CAMERA PENTRU COPII CAMERA PENTRU COPII
INGRIJIREA ȘI IGIENĂ INGRIJIREA ȘI IGIENĂ
ALIMENTAȚIE PENTRU COPII ALIMENTAȚIE PENTRU COPII
CARUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO CARUCIOARE ȘI SCAUNE AUTO
TRANSPORT PENTRU COPII TRANSPORT PENTRU COPII
JUCARII PENTRU COPII JUCARII PENTRU COPII
PRODUSE PENTRU MAME PRODUSE PENTRU MAME
HAINE ȘI ÎNCALȚĂMINTE HAINE ȘI ÎNCALȚĂMINTE
Все для дома и семьи Все для дома и семьи

Bine aţi venit în Happy.baby.md – magazin online pentru bebeluşi!

Happybaby.md – este un magazin online, creat special pentru copii, pentru viitoarele şi actualele mame. Pe site este prezentat totul pentru sarcină, naştere, şi de asemenea pentru copii în vîrstă de la 0 pînă la 15 ani. La noi puteţi în orice timp, neieşind din casă, să comandaţi produse pentru mama care alăptează, mancare pentru copii, jucării, haine şi multe altele cu livrare la domiciliu în orice regiune a Moldovei.

Magazinul de articole pentru bebeluşi şi mame propune o gamă variată de produse pentru copii de la producători autohtoni şi europeni. Trebuie sa cumpăraţi pătuţ, cărucior, scutece sau produse de igienă pentru hrănire? Sau poate sunteţi în căutare de jucării sau a unui cadou pentru botez? Pe siteul Happybaby.md veţi găsi totul! Iar consultanţii politicoşi vă vor ajuta să faceţi alegerea corectă şi repede să întocmiţi comanda. Produse pentru bebeluşi online – rapid şi sigur, doar la noi!

Pentru comoditatea vizitatorilor, toată producţia prezentată este împărţită în cîteva categorii:

  • Camera pentru copii (mobilă, echipament pentru pat, produse de înfăşare, leagăne, produse pentru siguranţa copilului şi altele).
  • Îngrijire şi igienă (pampers, pelinci de unica folosinta, chiloţei, produse de îngrijire).
  • Alimentare şi hrănire (terciuri, lapte praf, ceai, sucuri, apă şi accesorii pentru hrănire).
  • Cărucioare şi scaune de maşină (carucioare pentru copii transformer, de plimbare, scaune pentru maşini pentru copiii de toate vîrstele).
  • Transport pentru copii (premergătoare, maşinuţe, scutere, biciclete şi multe altele).
  • Jocuri şi jucării (moi, educative, jucării muzicale, şi aparte pentru fete şi băieţi).
  • Produse pentru mame (igienă după naştere şi pentru hrănire, cosmetică pentru femei însărcinate, pompă de sân şi altele).
  • Haine şi încălţăminte (salopete pentru copii, rochii, pulovere, scurte, set de haine, şi de asemenea încălţăminte pentru copii de la 0 pînă la 15 ani).

O abordare individuală a fiecărui client, pe baza istoricului achiziţiilor sale, livrare rapidă în Orhei, Edineţ, Bălţi, Căuşeni şi alte oraşe ale Moldovei, sistem cumulativ de reduceri, programul de loialitate şi oferte promoţionale – iată de ce trebuie de ales magazinul nostru de produse pentru nou-născuţi. Cea mai mare dorinţă a noastră este de – a creşte împreună cu bebeluşul vostru. Mulţumim pentru alegerea dumneavoastră!

Echipa Happy.baby.md.